Vigtigste Symptomer

Malurt til bugspytkirtel og pankreatitis

Pankreatitis er en inflammatorisk proces i bugspytkirtlen. Det er akut og kronisk. Denne sygdom er meget alvorlig og kræver derfor ordentlig behandling. Men terapi kan ikke kun være medicinske, men også folkemetoder.

Hvorfor er det så vigtigt at behandle pancreatitis? Og fordi ubehandlet betændelse som følge af permanent skade på kirtelcellerne kan føre til diabetes, kronisk nyre og leversvigt, og den mest alvorlige og uønskede konsekvens er pankreas onkologi.

På grund af udviklingen af ​​en tumor er orgelet oftest delvist eller helt fjernet. Derudover kan maligne neoplasmer metastasere og vokse ind i andre organer, hvilket er en stor trussel mod patientens liv.

Til behandling af pankreatitis er traditionel medicin ikke mindre effektiv end traditionel medicin. Valget af midler afhænger af sygdommens sværhedsgrad, dets stadium. Deres fordele er, at de sjældent er vanedannende, har en mild effekt på kroppen og sjældent forårsager bivirkninger. De mest almindelige er malurt, kamille, immortelle, persille, kartofler, blåbær, urte.

Malurt til behandling af bugspytkirtlen

Mange spørger: er det muligt at drikke malurt med pancreatitis?

Dette spørgsmål opstår i forbindelse med plantens rige kemiske sammensætning.

De komponenter, der udgør planten, har en gavnlig effekt på kroppen.

Malurt er en meget nyttig urt med et stort antal egenskaber. Det indeholder sådanne stoffer:

  • flygtige;
  • beta caroten;
  • blågrøn æterisk olie;
  • organiske syrer;
  • tanniner;
  • vitaminer i gruppe B og C;
  • mange sporstoffer såsom calcium, magnesium, zink, kobolt, brom osv.

På grund af dets sammensætning har malurt nogle helbredende virkninger, som er meget nyttige til behandling af bugspytkirtelbetændelse. Der er 5 hovedvirkninger af denne urt:

  1. Malurt kan opløse sten i galdeblæren og galdevejen;
  2. Da græsset er bittert, stimulerer al sin bitterhed den forbedrede produktion af galde og forbedrer dens indtræden i tolvfingertarmen. Hvis pancreatitis er opstået på grund af problemer i galde systemet, vil brugen af ​​malurt hjælpe med at forhindre forværring af den kroniske proces eller lette den så meget som muligt. Denne effekt tilvejebringer også en fuldstændig udskillelse af pancreasjuice, hvorved alle former for fordøjelse forbedres på grund af tilstedeværelsen af ​​de nødvendige enzymer;
  3. Det er ingen hemmelighed for enhver læge, at bitterhed bruges til at øge appetitten. Det er det der gør malurt. Det forstærker udskillelsen af ​​mavesaft. På grund af dette er receptoren i mave-tarmkanalen irriteret og klar til at spise. Som et resultat forbedres appetitten og fordøjelsen af ​​fødevarer betydeligt;
  4. Da patienter med pancreatitis har reduceret antallet af fordøjelsesenzymer, lider de ofte af overdreven gasdannelse. Malurt stimulerer intestinal peristaltik, lette udskillelsen af ​​gasser under flatulens;
  5. Stoffer, der er en del af malurt, har målrettet indflydelse på patogener og forhindrer udviklingen af ​​betændelse.

Baseret på ovenstående virkninger er det sikkert at sige, at malurt til bugspytkirtlen er meget nyttigt og hjælper også med kolelithiasis, cholecystitis, flatulens, colitis, gastroenteritis og gastritis.

Malurt har også nogle mindre men ikke mindre vigtige virkninger på kroppen:

  • øger vandladningen og bruges derfor til nyreproblemer, hjertesvigt;
  • eliminerer helminthic invasioner (ikke tung);
  • lindrer vaskulær spasme - bruges til behandling af hypertension
  • kendt som et folkemedicin til pancreas tumorer;
  • har en beroligende effekt under stress
  • sænker varmen
  • lindrer smerter
  • fremmer sårheling.

Kontraindikationer for at tage malurt:

  1. Sygdomme ledsaget af overskydende surhed i mave-tarmkanalen - mavesår, gastritis.
  2. Perioder med drægtighed og amning.
  3. Patienter med lavt hæmoglobin, især med anæmi.
  4. Forværring af kroniske sygdomme i fordøjelsessystemet.
  5. Alkoholmisbrug.
  6. Neurologisk og psykisk sygdom.
  7. Patologi i venesystemet.

Derudover forekommer en allergisk reaktion på malurt.

Immortelle i behandlingen af ​​pancreatitis: effektive opskrifter til traditionel medicin til bugspytkirtlen

Immortelle i folkemedicin har længe været kendt. Hans andre navne er tsmin, golden. Denne plante har unikke egenskaber, de bruges ofte specielt til behandling af fordøjelseskanalerne: bugspytkirtel, galdeblære og galdeveje, lever og mave. Immortelle med pancreatitis er i stand til at genoprette organets sundhed på kort tid og eliminere den inflammatoriske proces i bugspytkirtlen. Ved hjælp af immortelle behandling gendannes patienter hurtigt fra en så alvorlig patologi.

Kemisk sammensætning af planten

Den immortelle, som mange andre medicinske urter, har en unik sammensætning af stoffer rettet mod behandling af mave-tarmkanalens patologi. En lille plante kan indeholde så mange ingredienser, som hver især har en positiv effekt på fordøjelsesprocessen på sin egen måde. Den immortelle for bugspytkirtlen har et så unikt sæt af komponenter, herunder tanniner, flavonoider, æteriske olier, polysaccharider, vitaminer og mineralsalte.

Disse komponenter er indeholdt i hele planten, men for behandling af pancreatitis har gyldne blomster størst værdi.

Virkning på kroppen

Immortelle kan have en positiv effekt på galsekretionsprocessen i kroppen. Dette er meget vigtigt i pancreas patologi. Da fraværet af pankreas enzymer komplicerer betydeligt processen med at fordøje mad, og patienterne kan have problemer i denne henseende.

Takket være de aktive stoffer, der findes i store mængder i immortelleblomsterne, er planten i stand til at stimulere produktionen af ​​galde og bugspytkirtelsaft. Med en betændt bugspytkirtlen er kroppens enzymer for lave til normal fordøjelse. Samtidig bliver galde viskøs og mere koncentreret, hvilket mere end kompenserer for manglen på bugspytkirtlenzymer. Også ved at tage chmin kan du sænke kolesterolet i blodet.

En gang i maven er immortelle i stand til at bremse evakueringen af ​​mad i yderligere sektioner af fordøjelseskanalen, så indholdet i maven fordøjes lidt længere, men bedre. Således lider fordøjelsesprocessen ikke, selvom bugspytkirtlen er "slukket" i et stykke tid.

Den immortelle kemiske sammensætning er sådan, at den giver dig mulighed for at eliminere spastiske sammentrækninger af glatte muskel muskler. Dette betyder, at patienter ikke lider af smertefulde angreb, der ledsager pankreatitis og cholecystitis. På grund af afslapning af muskler passerer galde uhindret til tarmene og reagerer med indholdet.

Hvis en galdeblære er fjernet fra en person, og galden kommer direkte ind i tyndtarmen, kan dette fremkalde nogle fordøjelsesforstyrrelser: forstoppelse eller diarré, flatulens og en følelse af tunghed i maven. I dette tilfælde øges belastningen på bugspytkirtlen, fordi det i dette tilfælde bliver hovedorganet, der producerer fordøjelsesenzymer. Hvis du tager en immortelle, forbedrer situationen med fordøjelsen sig betydeligt - gal begynder at flyde jævnt, det stagnerer ikke i kanalerne, og processerne i tyndtarmen er tilstrækkeligt forsynet med de nødvendige enzymer.

Derudover er det værd at bemærke, at immortelle også indeholder harpiksyrer - de har en antiinflammatorisk og antiseptisk virkning.

Det kan opsummeres, at immortelle har følgende gavnlige egenskaber for organismen:

  • har en koleretisk virkning
  • besidder en enzymatisk egenskab
  • forskellige spasmolytiske virkninger
  • fremmer øget appetit
  • har antiinflammatoriske egenskaber;
  • har en beroligende effekt
  • er et antiseptisk middel.

Kontraindikationer og mulige bivirkninger

I sig selv er immortelle ikke meget giftig, men hvis du bruger produkter baseret på denne urt, så kan der være stagnation i leveren. Det er også værd at konsultere en læge for de patienter, der lider af hypertension, da det i nogle tilfælde kan fremkalde en stigning i trykket, omend på små enheder.

Behandle ikke immortelle patienter med sten i galdeblæren. Ved aktivering af udstrømningen af ​​galde kan stenene begynde at bevæge sig og forårsage en forhindring af galdekanalerne.

Cmin vil også blive kontraindiceret hos patienter med individuel intolerance over for denne urt. Under graviditet og gastritis kan immortelle kun tages efter tilladelse fra lægen. Du bør ikke tage cmin med pancreatitis og cholecystitis i den akutte fase af sygdommen.

Opskrifter med immortelle

Til behandling af denne urt er det bedst at høste det selv. Men du kan bruge immortelle, købt i et apotek. Hvis du selv indsamler planten, skal du være opmærksom på de klipper, sandstenaflejringer og skovglider - det er på disse steder, at immortelle findes oftest. Det ligner et bjergaske, men blomsterne har en gul farve og samles også i kurve.

Saml planten bedre i tørt vejr om dagen. Blomstrer skæres af med saks og efterlader ca. en centimeter af benet. Husplanter tørres på papir. Du kan fjerne posen, når græsset vil knække, når det er revnet. Holdbarheden af ​​tørrede blomster er tre år.

For at forberede bouillon skal du tage tre spiseskefulde blomster og hæld et glas kogende vand. Dette skal ske i en emaljepotte for at undgå oxidation. Skibet sættes i et vandbad og opbevares i 30 minutter under omrøring af og til. Drikkehjælp anbefales til halvt glas før et måltid mindst tre gange om dagen.

En immortelle infusion vil også være effektiv til behandling af pancreatitis. For at forberede et sådant værktøj hældes den samme mængde blomster som i bouillon med koldt vand og får lov til at stå natten over (mindst otte timer). Du skal drikke medicinen i samme mængde fire gange om dagen før måltiderne.

Hvis den immortelle af en eller anden grund ikke kunne forberedes, så på apoteket sælges den i granulat eller i pulver. Lægemidlet tages oralt et gram med en tilstrækkelig mængde vand. På dagen skal du tage bøden tre gange. Pulveret kan simpelthen spises, og granulaterne kan fortyndes i vand, indtil de er helt opløst. Behandlingsforløbet med dette middel er to uger.

Du kan også købe tabletter indeholdende immortelle. Lægemidlet Flamin drikker en tablet tre gange om dagen og øger om nødvendigt til to tabletter. Ziflan - lægemidlet i kapsler. De drikker også det en kapsel tre gange om dagen.

Immortelle med pancreatitis

Den immortelle sandy (eller halm farve, golden, tsmin) bruges ofte til behandling af sygdomme i galde, bugspytkirtel, mave, lever, fordøjelsesforstyrrelser og mange andre lidelser. Det kan bruges som et selvstændigt værktøj eller som en del af medicinske urter.

Sammensætningen af ​​den immortelle sandy omfatter:

  • Flavonoider (apigenin, salipurposid, kaempferol, naringenin og deres glycosider);
  • Garvesyrer;
  • bitterhed;
  • sitosterol;
  • Triterpene saponiner;
  • Æterisk olie;
  • polysaccharider;
  • scopoletin;
  • carotenoider;
  • Ascorbinsyre;
  • Vitamin K;
  • Organiske syrer;
  • Salte af calcium, mangan, jern og kalium.

Til behandling af blomster anvendes planter, der har en behagelig aroma. Deres rige sammensætning gør det muligt at anvende immortelle i mange brancher af medicin og kosmetologi.

Hvordan påvirker immortelle kroppen i tilfælde af pankreatitis?

Behandling af pancreatitis med immortelle anbefales, når det er nødvendigt at normalisere galdesekretion eller behandling af fordampende sygdomme i fordøjelseskanalen. De stoffer, der er indeholdt i plantens blomster stimulerer og intensiverer produktionen af ​​galde, mave og pancreasjuice. De forbedrer sammensætningen af ​​galde, ændrer viskositeten, øger indholdet af cholater i det, reducerer niveauet af bilirubin og kolesterol i blodet.

Efter at have taget immortelle, sænkes evakueringsfunktionen i mave og tarm, hvilket bidrager til en bedre fordøjelse af mad. Den kemiske sammensætning af denne medicinske urt gør det muligt at fjerne spasmerne i de glatte muskler i fordøjelseskanalen, der ofte ses i pancreatitis og cholecystitis. Denne handling fjerner spasmer i galdeblæren, dens sphincter og galdekanaler, tarm og blodkar.

Når galdeblæren fjernes, kommer galde gradvist ind i tyndtarmen, og dets antibakterielle egenskaber er ikke fuldt manifesteret. Som følge heraf kan patienten opleve fordøjelsesforstyrrelser i form af flatulens, diarré, forstoppelse og smerter i mavesmerter. Desuden er der efter kolecystektomi en forøgelse af belastningen på bugspytkirtlen, og den enzymatiske fordøjelse af fødevarer forstyrres. Modtagelse af immortelle i sådanne tilfælde giver dig mulighed for at etablere en ensartet strøm af galde, eliminerer stagnation i kanalerne og normaliserer fordøjelsesprocessen.

Sammensætningen af ​​dette medicinske urt er harpiksyrer, der har en antiseptisk virkning og tilvejebringer anti-inflammatorisk virkning. Desuden er adgangen til immortelle med pancreatitis i stand til at have en lille beroligende effekt.

De helbredende egenskaber hos immortelle med pancreatitis

  • choleretic;
  • antispasmodic;
  • Forbedring af bugspytkirtlenzymproduktion;
  • Aktivering af mavesaftproduktion;
  • Normalisering af fordøjelsen;
  • appetitvækkende;
  • Lithotripsy (opløsning af gallesten);
  • antiseptisk;
  • Antiinflammatorisk;
  • Beroligende.

Ud over behandlingen af ​​sygdomme i fordøjelsesorganerne kan immortelle anvendes til behandling af:

  • Gynækologiske sygdomme;
  • Patologier af nyrerne og urinsystemet;
  • gigt;
  • Neurologiske sygdomme;
  • blødning;
  • Aterosklerose og hyperkolesterolemi
  • Hudsygdomme;
  • Helminthinfektioner.

Kontraindikationer og bivirkninger

Stofferne i immortelle har lav toksicitet, men med langvarig brug (mere end 3 måneder) kan de forårsage stagnation i leveren. Patienter med forhøjet blodtryk, før de tager lægemidlet, skal konsultere en læge, da det i nogle tilfælde kan medføre en lille trykforøgelse.

Modtagelse af immortelle er kontraindiceret i sådanne tilfælde:

  • Individuel intolerance
  • Tilstedeværelsen af ​​mekaniske forhindringer for udstrømningen af ​​gald (store sten, et stort antal beregninger, strækninger i galdekanalerne osv.);
  • Gastrit med høj surhedsgrad
  • Graviditet (kan kun bruges på anbefaling af en læge).

Hvor kan man få immortelle til behandling af pancreatitis?

Til behandling kan du bruge immortelle blomstrer, købt på apotek eller høstet uafhængigt. Når du samler dem, skal du følge en række regler.

Immortelle vokser på sandede og stenige jordområder i Rusland, Hviderusland og Ukraine. Det kan findes på kanter og rydninger i skovene, på klipper og sandede aflejringer. Indsamle til behandling bør være blomsterne af de planter, der vokser langt fra skadelige industrier eller motorveje.

De immortelle blomsterarter ligner bjergets aske og er kurve af små gule blomster med mørke gule blade. De skal høstes i begyndelsen af ​​blomstringen, som finder sted i juli eller august. Når de samles tidligere, smuldrer de og er uegnede til behandling.

Råvarer til høst skal samles i tørt vejr og dagtimerne (efter duggen). Til opsamling skal du bruge saks, fordi når du forsøger at forstyrre blomsterstanden, kan du trække planten ud af jorden. De skal skæres, så længden af ​​stilken ikke er mere end 1 cm.

Klippeblomsterne skal opbevares i en pakke inden tørring ikke mere end 3 timer. Spred dem på en klud eller et papir og tør dem i et skyggefuldt og godt ventileret sted. Slutningen af ​​tørringen kan kontrolleres ved at forsøge at bryde planten - når bøjet, skal stammen gå i stykker.

Efter tørring opbevares blomsterne i papirposer eller stofposer. Holdbarheden af ​​immortelle er 36 måneder.

Hvordan man tager immortelle med pancreatitis?

Immortelle sand anvendes ikke til behandling af akut eller forværret pancreatitis. Udnævnelsen af ​​hans optagelse anbefales af lægen individuelt for hver patient under sygdomens forladelse.

afkog

10 g (eller 3 spsk) blomsterblomster placeres i en emalje skål og 200 ml kogende vand hældes. Skålene er anbragt i et vandbad, dækket med låg og opbevaret i en halv time under omrøring af og til. Kødet afkøles til stuetemperatur og filtreres. Væskeniveauet justeres til 200 ml ved at tilsætte kogt vand til bouillon. Tag i form af varme 15-20 minutter før et måltid, 100 ml tre gange om dagen. Kødet kan opbevares i køleskabet højst 2 dage.

infusion

10 g blomstrende hæld 200 ml koldt kogt vand og dæksel med låg. Insistere i 8 timer og belastning. Tag 20 minutter før et måltid i 100 ml 3-4 gange om dagen.

Tinktur af immortelle med pancreatitis

For at forbedre galdesekretionen anbefaler nogle opskrifter af traditionel medicin at tage en tinktur af immortelle. Det er forberedt på alkohol eller vodka, og det er derfor, at eksperter ikke foreskriver det til behandling af pancreatitis og andre sygdomme i fordøjelsessystemet.

Farmaceutiske præparater på basis af immortelle

På apoteker kan du købe præparater baseret på sandy immortelle. Deres modtagelse bør altid kun anbefales af en læge.

Tørt immortelle ekstrakt (i form af pulver eller granulat)

I form af pulver anbefales dette lægemiddel til at tage 1 g tre gange om dagen en halv time før måltider i 2-3 uger. Om nødvendigt kan behandlingen gentages efter 5 dage.

I form af granulater anvendes immortelle ekstrakt til fremstilling af suspensioner og anvendes hyppigere i pædiatrisk praksis. Koldt kogt vand (op til 100 ml mærket) tilsættes til beholderen med granulat og rystes, indtil alle granulerne er fuldstændigt opløst. Tag suspensionen i en halv time før måltider ved doseringen, som er angivet i instruktionerne til lægemidlet for hver aldersgruppe. Modtagelse varighed kan være fra 10 til 40 dage.

Flamin

Dette lægemiddel er tilgængeligt i pilleform. Voksne rådes til at tage 1 tablet tre gange om dagen, en halv time før måltider. Om nødvendigt kan dosis øges til 2 tabletter 2-3 gange om dagen. Børn 5-10 år anbefales 1 tablet om dagen og børn 10-14 år - 1 tablet 2 gange om dagen. Varigheden af ​​behandlingen er normalt 10-40 dage.

Ziflan

Dette lægemiddel er tilgængeligt i form af kapsler. Det anbefales ikke at udpege børn under 12 år. Resten af ​​Ziflan administreres 1 kapsel 2-3 gange om dagen under måltiderne. Varigheden af ​​behandlingen bestemmes af indikationerne for ordinering og kan være fra 15 til 30 dage.

Anvendelsen af ​​immortelle i urtemedicin til behandling af pancreatitis

Fitosborov nummer 1

  • Immortelle - 4 dele;
  • Malurt - 2 dele;
  • Kamille - 2 dele;
  • Hypericum - 2 dele.

Fitosborov nummer 2

  • evig;
  • motherwort;
  • Calendula.

Urter er taget i lige store mængder.

Fitosborov nummer 3

  • Den immortelle - 3 dele;
  • St. John's wort - 2 dele;
  • Calendula - 2 dele;
  • Valerian rødder - 1 del;
  • Burdock rødder - 1 del.

Fitosborov №4

  • Den immortelle - 3 dele;
  • Mælkebøtte rødder - 3 dele;
  • Mint - 2 dele.

Fitosborov №5

  • evig;
  • Birch knopper;
  • Daisy blomster;
  • Perikum.

Urter er taget i lige store mængder.

Erfaring - 21 år. Jeg skriver artikler, så en person kan få på internettet sandfærdige oplysninger om den generende sygdom, forstå essensen af ​​sygdommen og forhindre fejl i behandlingen.

Kommentarer

For at kunne give kommentarer, skal du registrere dig eller logge ind.

Forum Selvhelbredelse

pancreatitis

pancreatitis

Ansaraides Post »20 feb 2015, 10:36

pancreatitis

Meddelelse fra Ansaraides »20 feb 2015, 10:54

pancreatitis

Meddelelse serg981 "21 feb 2015, 13:45

pancreatitis

Ansaraides Post »21 feb 2015, 23:15

pancreatitis

Besked fra Ansaraides »Apr 16 2015, 17:16

pancreatitis

Besked fra Ansaraides »Apr 16 2015, 17:31

pancreatitis

Send Ansaraides »11 maj, 2015, 05:58

Bukspyttkjertel behandling af immortelle: gul buket af pancreatitis

Immortelle bruges ofte til at normalisere tilstanden i pankreas patologier. Plantens helbredende egenskaber tillader det at væske og fjerne galde, genoprette fedtbalancen og udøve en antimikrobiell effekt. Men langvarig brug er kontraindiceret, da det fremkalder en stigning i blodtrykket.

Generelle egenskaber

Blomster planter bidrager til revitalisering af bugspytkirtlen, stoppe inflammatoriske processer. Takket være deres virkninger frigives enzymer, som hjælper med at lindre kroppen i processen med at fordøje mad.

Hvis du bruger immortelle til bugspytkirtlen i dets patologier, hjælper det med at lindre spasmer, reducerer surhedsgrad, eliminerer smerte under angreb af pankreatitis. Det indeholder caroten, glycosider, ascorbinsyre, stearin, flavonoider. Sidstnævnte modstår effektivt allergiske reaktioner og progression af sygdomme.

I immortelle er der et naturligt antibiotisk arenarin - et naturligt middel, som hjælper med at reducere indholdet af bilirubin og derved genoprette bugspytkirtlenes sundhed.

Hvis du drikker afkoget inden sengetid, bidrager det til tilbagetrækning af en person mod depression og derved sikrer en god søvn og tone i nervesystemet om morgenen efter at være vågnet.

Fordelene ved pankreatitis

Den immortelle urt med pancreatitis er næsten altid ordineret som en ekstra behandling og i behandlingen af ​​andre abnormiteter i fordøjelseskæden. Det bruges som en selvstændig afkogning eller bryg sammen med andre medicinske planter. Immortelle er inkluderet i sammensætningen af ​​specialiserede gebyrer for inflammation i bugspytkirtlen.

I sammensætningen af ​​urter er til stede:

  • tanniner;
  • flavonoider;
  • ascorbinsyre;
  • vitamin K;
  • caroten;
  • magnesium og calciumsalte;
  • polysaccharider;
  • jern, kalium;
  • harpiksyrer.

Immortelle har en positiv effekt på processen med adskillelse af galde i kroppen. Dette er især vigtigt i udviklingen af ​​pankreasygdomme.

Fødevarefordøjelsesprocesser og mavetarmkanalens arbejde er kompliceret af manglen på bugspytkirtlenzymer. Takket være de aktive komponenter i immortelleblomsterne aktiveres produktionen af ​​galde og bugspytkirtelsaft. I den inflammatoriske proces af enzymerne i bugspytkirtlen bliver lille til en fuld fordøjelsesproces, og volumen galde produceret under indflydelse af immortelle er nok til at kompensere for den enzymatiske mangel.

Det viser sig, at planten efter indføring i maven forsinker udskillelsen af ​​mad langs de resterende trin i fordøjelsesprocessen. Dette øger fordøjelsestiden, og det passerer mere omhyggeligt.

Plant handling

Behandling af bugspytkirtlen med immortelle udføres med det formål at genoprette den korrekte produktion af galde eller til behandling af relaterede problemer i mave-tarmkanalen. Immortelle stoffer:

  • genoprette sammensætningen af ​​gald og dets surhed
  • ændre tætheden af ​​galde, øge koncentrationen af ​​galdesalte;
  • reducere indholdet af bilirubin, patogen kolesterol i blodet;
  • sænk evakueringen af ​​fordøjelseskanalerne, hvilket hjælper med at fordøje mad mere omhyggeligt;
  • lindre spasmer af tynde muskler i tarmene, udvikle sig med pankreatitis og cholecystitis.

Efter operationen for at fjerne galdeblæren kommer galde ind i tyndtarmen direkte. Den serveres langsomt uden at vise sin antibakterielle virkning i den korrekte mængde. På grund af dette er der risiko for krænkelse af fordøjelsesprocessen, der forårsager flatulens, diarré, forstoppelse, smerter i maven. Immortelle hjælper med at normalisere denne afvigelse.

Under cholecystektomi hæves virkningsfrekvensen på bugspytkirtlen, mens den enzymatiske forarbejdning af fødevarer forstyrres. I denne situation hjælper afkogningen med at genoptage den korrekte strømning af galde, hvilket forhindrer dannelsen af ​​stagnation i kanalerne. Fordøjelsen genoprettes.

I tilfælde af forstyrrelser i bugspytkirtlen har den immortelle ud over de beskrevne effekter en beroligende effekt på kroppen som helhed og på patientens psyke.

Bivirkninger og kontraindikationer af planten

Stoffer, der er indeholdt i planten, lav toksicitet, men med langvarig brug kan forårsage stagnation i leveren. Derfor bør du ikke udføre behandling i mere end 3 måneder, du skal tage pauser.

Patienter med arteriel hypertension rådes til at søge godkendelse fra deres behandlende læge, inden de bruger lægemidlet. Undertiden forårsager immortelle tryksvingninger.

Denne behandlingsmetode er strengt kontraindiceret i følgende tilfælde:

  • overfølsomhed;
  • mekaniske barrierer for udledning af galde - for eksempel beregninger, strækninger i kanalerne;
  • gastritis med høj surhedsgrad
  • Under graviditeten er adgang tilladt, når det angives, lægen træffer afgørelse.

Hvor finder man et lægemiddelværk

Planten kan købes på apoteket eller forberede sig selv. Under samlingen skal du følge reglerne og anbefalingerne:

  1. Græsset vokser på sten og sandjord, det er også let at finde på skovkanterne, på skråninger af bjerge eller sandaflejringer. Du kan kun samle planter, der ligger langt fra farlige industrier og motorveje.
  2. Blomstringene ligner kløfter af bjergaske og er kurve af små gule blomster, som synes at være indpakket i mørke gule blade. Det anbefales at høste dem i begyndelsen af ​​blomstringen - cirka i juli og i august. Hvis du begynder at samle tidligere, vil blomsterne falde fra hinanden og vil ikke være egnet til behandling.
  3. Blomster skal indsamles om eftermiddagen, når al dug allerede er væk, og der er ingen regn. Saks bruges til indsamling, fordi når du forsøger at vælge en plante, kan du ikke beregne kraften og trække den ud af jorden med roden.
  4. Indsamlede blomster skal opbevares i en pakke, men kun 3 timer, og så er det nødvendigt at begynde tørring. Planter spredes tyndt på papir eller stof, så tørret i et mørkt ventileret område.

For at sikre, at tørringen er færdig, skal du forsøge at bryde grenen - stilken ved pause vil bryde af med en karakteristisk crunch.

Så blomstrer er lagt i papirposer eller specielle stofposer. Holdbarheden af ​​en sådan billet er 36 måneder. Tørret produkt kan opbevares i lang tid uden køleskab, det taber ikke dets nyttige egenskaber.

Broth: madlavningsanbefalinger

Normalt til medicinske formål anvendes immortelle med pancreatitis og cholecystitis til fremstilling af afkogninger - til dette tages en spiseskefuld tørrede blomster og et glas vand. Alle koges og koges i en halv time, lejlighedsvis omrøring.

Klar bouillon til at filtrere og drikke før måltider 3 gange om dagen, 100 ml.
Når pankreatitis, er immortelle blomstrer ofte kombineret med andre urter, kog blandingen i 15 minutter.

Gastroenterologer råder hver dag eller mindst hver anden dag til at forberede afkog med planten og drikke dem friske.

Immortelle er et fremragende middel til behandling, det er egnet til korrektion og forebyggelse af inflammatoriske processer i bugspytkirtlen og lindring af smerte.

Immortelle med pancreatitis

Blomster i planten aktiverer udskillelsen af ​​bugspytkirtlen og lindrer inflammationen, indeholder enzymer, der aflaster kroppen under fødevareforarbejdning. Immortelle til pancreatitis bruges i kombination med modermør og andre urter. Infusionen bør koges i højst en kvart time, blomster med en karakteristisk lugt vælges for det, hvilket angiver korrekt tørring og opbevaring.

Produktet opbevares i lang tid, selv udenfor køleskabet, men det taber dets egenskaber. Derfor anbefaler gastroenterologer at lave en frisk afkog hver dag eller hver anden dag. Den immortelle er en del af tre specialiserede apotek gebyrer for pancreatitis:

  • Nr. 6 - mynte og dill er til stede i samlingen i tre dele, kamille i en del, hagtorn i to
  • Nr. 3 - fire dele af græsset er blandet med to malurt, johannesurt og kamille er tilsat i to dele
  • №7 - ligeledes med calendula og motherwort

Ud over den antispasmodiske effekt reducerer en immortelle med pancreatitis surhedsgrad, reducerer smerten. Caroten, ascorbinsyre, glycosider, stearin er til stede i græsset. Flavonoider er særligt effektive til bekæmpelse af allergier, pankreatitis og onkologi, og bakteriens aktivitet hæmmer arenarin. Dette naturlige antibiotikum reducerer bilirubin, som reagerer positivt på bugspytkirtlen. Aften modtagelse af afkog forbedrer søvn, fjerner fra depression, toner nervesystemet.

Immortelle, calendula og malurt med pancreatitis

Kronisk pankreatitis er en sygdom, der er karakteriseret ved betændelse i bugspytkirtlen. Det har udtalt tegn, der forekommer i en letvægtsform. Sygdommen ledsages af en krænkelse af kroppens grundlæggende funktioner. Uden kurative foranstaltninger kan kronisk pankreatitis medføre alvorlige konsekvenser. Ved behandling af kronisk pankreatitis kan du bruge lægeplanter. Traditionel medicin bruges dog til kontrol hos den behandlende læge.

- Lindre betændelse i bugspytkirtlen, leveren og galdeblæren, aktiver den sekretoriske evne hos bugspytkirtlen og leveren af ​​immortelle blomster. For at forberede bouillon hæld 1 kop varmt vand 1 el. l. knuste (eller 2 spsk unground) blomster, opvarmet til kogning, kog på lav varme eller vandbad med hyppig omrøring i 5 minutter, afløb. Tag 1 / 3-1 / 2 kop 3 gange om dagen 30 minutter før måltider i form af varme.

- Når pancreatitis hæld 1/2 l koldt vand 1 spsk. l. tørt knuste immortelle blomster, insistere 8 timer (daglig dosis). Tag 1/3 kop 3 gange om dagen 30 minutter før måltider i 2-3 uger.

- Når pankreatitis er nyttigt at drikke store mængder godt drikkevand.

- Ved pankreasygdomme bryges 250 ml kogende vand med 20 g tørrede blåbær, efterlades i 1 time, indpakket i varme. Drikk 50 ml hver 3. time. Det er også nyttigt at spise friske blåbærbær 300-400 g pr. Dag.

- Når pankreatitis hjælper boghvede med kefir. Med henblik herpå sorteres og vaskes omhyggeligt en kop boghvede. Tør boghvede, slib i en kaffekværn, hæld 1 kop yoghurt og lad den være natten over. Efter 12 timer er det færdige produkt opdelt i 2 dele. Spis en portion i stedet for morgenmad, den anden - 2 timer før sengetid. Og så fortsæt i 10 dage. Tag en pause i 10 dage og igen i 10 dage for at blive behandlet med boghvede og kefir.

Samtidig med kefir-boghvede behandling, tag en infusion af at samle urter: pebermynte blade, elecampanrot, fennikelfrø, tørret urtegræs, St. John's wort og korianderfrø blandes i lige store dele. Brew 1 kop kogende vand 1 spsk. l. indsamling, insistere 1 time

Stamme og drik 1/2 kop 4-5 gange om dagen 30 minutter før måltider.

Under en ti-dagers pause er det tilrådeligt (men ikke nødvendigt) at spise 2 gange om dagen før måltider med 5 abrikoskerner.

Behandlingsforløbet er 1 måned. Behandlingskurser kan udføres 1-2 gange om året.

- Når pankreatitis brygger 1 kop kogende vand 1 el. l. Calendula blomster, insisterer natten over, varmt indpakket. Tag 1/3 kop 3 gange om dagen 30 minutter før måltider. Infusion kan erstattes af vodka-tinktur af calendula blomster, som skal påføres 30 dråber 3 gange om dagen 30 minutter før måltider. Behandlingen varer fra 1,5 til 2 måneder. Under behandling, i stedet for sukker, er det ønskeligt at bruge honning.

- Når pancreatitis hæld 1 kop kogende vand 1 el. l. calendula blomster, insistere 30 minutter og tage 1/3 kop 3 gange om dagen 30 minutter før måltider.

- Når du behandler pancreatitis dagligt, om morgenen og om aftenen, 2 timer før måltider, drik 100-200 ml frisklavet kartoffelsaft, og efter 5 minutter - frisk hjemmelavet kefir. Kartofler er fortrinsvis lyserøde. Juice cook uden at afskære skallen. Behandlingsforløbet er 15 dage, pause er 12 dage. Det er nødvendigt at tage 3-4 behandlingsforløb.

- Ved kronisk pankreatitis bryg 1 liter kogende vand 1 el. l. Kirkazon græs, sæt en lille ild og kog i 10 minutter. Cool og belastning. Drikk 3 kopper 3-4 gange om dagen 30 minutter før måltider i 1 uge.

- Når betændelse i bugspytkirtlen er nyttig tranebærsirup (saft, saft), blandet med sukker eller fortyndet med vand. Drik 50-100 ml før måltider.

- Når pankreatitis slibes i pulver i en kaffekværn, hampfrø. Til aftenen hældes 2 kopper mælk med 1 fuld tsk pulver, sættes på ilden, koges og koges over lav varme, indtil mælken fordamper med halvdelen. Cool og spænd gennem 3 lag gasbind. Om morgenen, drik dette middel på en tom mave, og efter 2 timer tager du 2 tabletter uden skum, og efter 2,5 timer kan du spise. Behandlingsforløbet er 5 dage, efter - 10 dages pause, og behandlingen gentages igen. Og så 3 gange.

- Når pankreatitis er nyttigt at drikke citronvand. For at forberede den skal du klemme saften af ​​1 citronpresse i 1 glas vand.

- Når betændelse i bugspytkirtlen er tilbøjelig til komprimering. Godt løser deres mumie, genopretter de berørte celler og væv. Lægemidlet skal tages i 0,15-0,2 g (med et matchhoved) 30 minutter før morgenmad og natten over i 10-20 dage.

- Når pancreatitis, diabetes, ulcus i tolvfingre 12, har kissel opnået fra spirehavre helbredende egenskaber. Rene, rene, ikke-syltet havre i mængden 100 g, hæld vand, så det kun dækker lagret af havre, læg på et varmt sted. På den anden dag vil kornene spire. De skal vaskes, tørres og males. Hæld det opnåede mel, omrør 1,5 liter varmt kogt vand, læg på ilden, kog og kog i 1-2 minutter. Insister 20 minutter, belastning og drik frisk. Madlavning gelé på forhånd er umuligt.

- I tilfælde af pancreatitis vaskes i en kolander 100 g rene, ulegerede havre i skummet. Hele havregryn kan også bruges, men i skinken er det meget bedre. Hæld havre 1,5 liter vand i en emalje gryde, sæt ilden på, kog og kog ved lav varme i 1 time, insister 40 minutter. Derefter knuse havre lige i panden med træmasse og kog den i endnu 20 minutter. Cool og pres gennem en sigte. Gaze er ikke egnet til dette formål - det strækker og hopper hårde stykker. Få en hvid væske, som mælk. Det er nødvendigt at drikke det og 100 g (børn 50 g) 3-4 gange om dagen før måltiderne. Opbevar havregrynsmælk i køleskabet. Det er kun nyttigt i 2 dage, på 3. dag er det nødvendigt at lave mad frisk.

- Med pancreatitis kan du med succes bruge havregryngrød. Kog grød i vand uden salt. Spis lidt uden olie i løbet af dagen. Behandlingsforløbet er 10-14 dage.

- Til behandling af pancreatitis, hæld 300 g aspargel med vand i en emaljepotte, så vand kun dækker barken. Sæt gryden på ilden, lad vandet koge og fortsæt med at koge på en lav ild i yderligere 20 minutter. Efter denne tid skal du fjerne panden fra varmen, pakke op varmen og lade den være i 12 timer. Tag bouillon om morgenen og aftenen 50 ml i 1 time før måltider. Kødet skal opbevares i køleskabet. Før brug opvarmes værktøjet. Behandlingsforløbet er 1 måned. Det er bedre at udtrække bark om foråret under sap flow fra unge grene af et aspetræ med en stamme diameter på ca. 20 cm.

- Når bukspyttkjertelen bruger pulveret af stilkene af bitter søde natsvind 15 minutter før et måltid i en dosis - ved spidsen af ​​en kniv. Hvis umiddelbart efter at have taget medicinen i munden, er der en følelse af sødme, så er bugspytkirtlen stærkt betændt, og hvis betændelsen er svag, vil patienten føle sødmen i munden om 10-15 minutter.

- Til behandling af pancreatitis, spring 300 g pastinavl gennem en kødkværn, hæld 1 l mælk (helst hjemmelavet), fyr i kog, kog den over lav varme og omrør konstant i 15 minutter. At forberede dette middel om aftenen og om aftenen for at sætte en flod. Og den næste dag, intet at spise, bortset fra dette værktøj. Fordel det i 4 dele og tag det klokken 8 om morgenen klokken 12 klokken 16 kl. 20. Efter 6 dage gentages behandlingen og gentages den 3 gange.

- Til pancreatitis skal du skylle 500 g persille grundigt, hæld kogende vand over det og skære det. Fold i en emaljen gryde, dække med mælk, så den dækker hele persille. Sæt i en kølet ovn og lad mælken smelte (men ikke koge over). Strain. Drik 1-2 spsk. l. hver time Alle kogte lægemidler drikker på en dag.

Forum Selvhelbredelse

pancreatitis

pancreatitis

Ansaraides Post »20 feb 2015, 10:36

pancreatitis

Meddelelse fra Ansaraides »20 feb 2015, 10:54

pancreatitis

Meddelelse serg981 "21 feb 2015, 13:45

pancreatitis

Ansaraides Post »21 feb 2015, 23:15

pancreatitis

Besked fra Ansaraides »Apr 16 2015, 17:16

pancreatitis

Besked fra Ansaraides »Apr 16 2015, 17:31

pancreatitis

Send Ansaraides »11 maj, 2015, 05:58

Medicinske urter KRASNOGORSKLEK REMEDY Immortelle sandblomster - anmeldelse

Piger, denne anmeldelse er til dig. Leverproblemer, gallesten, hud? Immortelle hvis ikke lindre helt, vil det hjælpe med at fjerne alvorlige sår

Jeg byder alle velkommen

alle sunde lever og glædelig stemning.

Nu vil jeg også afsløre alle mine sår, erhvervet i en alder af 30 år. Eller rettere sagt vil jeg fortælle dig, hvordan man forhindrer mere alvorlige sår ved en alder af 40 år.

Og igen vil jeg med det samme sige, at immortelle kun kan bruges som et middel til at lindre symptomer og ikke som de vigtigste behandlingsmidler, da kontraindikationerne til dets anvendelse også er meget alvorlige

Gallesten er dybest set kvinders problem. Nej, hos mænd kan de også være, men igen skyldes hormonets ubalance. Ja, ja det er de kvindelige kønshormoner - oftest forårsager dannelsen af ​​sten i galdeblæren.

Årsagen til galsten sygdom (ICD)

To hovedfaktorer er ansvarlige for dannelsen af ​​sten: Stagnation af galde i galdeblæren og en stigning i koncentrationen af ​​salte i galden på grund af en metabolisk lidelse.

At provokere forekomsten af ​​gallsten sygdom kan:

  • overspisende, faste, uregelmæssige måltider;
  • stillesiddende livsstil, især stillesiddende arbejde;
  • graviditet;
  • tager hormonelle svangerskabsforebyggende midler
  • fedme;
  • biliær dyskinesi;
  • pancreas sygdomme.

Selv beskrevet et portræt af en kvinde, der lider af gallsten sygdom.

2. Alder over 40 år.

3. Hårfarve er blond, rød eller lysebrun.

4. Forfatningen er storslået ("Rubens").

5. En kvinde, der har flere graviditeter, der gentagne gange fødes.

Til lejligheden Vær en kvinde og mor, vi betaler mulighed bære et par sten, som formen er af sig selv. Og det er en alvorlig grund til at tænke;

a. om livsstil

b. om korrekt ernæring

i. om en sund lever og bugspytkirtlen;

r. og hvordan vores hjerne virker generelt

Min favorit myter tema.

  1. Hvis der er fejl og mangler i huden, forekommer inflammatoriske eller allergiske processer ofte, så mange vil straks klandre tarmene. Det kan ses, at udtrykket gastrointestinale kanaler giver grund til at tro, at det kun består af mave og tarm. Nej, tovarischi, vi tager lidt højere og til højre. Lever og bugspytkirtel, det er det, som AS befalede. Pushkin, du skal holde ung. Hvis du siger, at Pushkin taler om ære, så vil du være rigtig, hun også, ligesom leveren skal håndteres fra sin ungdom.
  2. Der er også en myte, at smerten i højre side og tale om leverens problemer. Igen, nej. Der er ingen smertestillende receptorer i leveren, og smerter kan skyldes andre årsager, herunder pankreatitis, cholecystitis, inflammation i æggestokken eller appendixet, og meget mere. Leveren giver dig besked om de virkelige problemer ved at give resultatet til ansigt eller ansigt (se afsnit ovenfor).
  3. Der er mennesker, der virkelig forsøger at udvise småsten fra galdeblæren ifølge metoden fra Andreev og helbrederen af ​​hele Rusland, hr. Malakhov. Guys, jeg bringer kun linket for at grine og begyndte at forstå absurditeten af ​​denne begivenhed, og i intet tilfælde eller som en vejledning til handling.

Indledningsvis udføres en ugentlig foreløbig forberedelse - termiske procedurer på leverområdet, plantefødevarer, et stort antal friskpresset juice (1 del sukkerroer og 4 dele syrlige æbler) og enema med urin.

På dagen før fuldmåne laver vi en enema om morgenen, drikker saft og opvarmer leveren indtil kl. 7-8 om aftenen. Derefter sætter vi os to glas med opvarmet vegetabilsk olie (300 g) og citronsaft (300 g). Vi starter hver 15-20 minutter for at lave et par olietanker, vask det med juice. Når alt du kunne, du drak, forbliver det kun at vente. Varmepuden kan fjernes eller udskiftes med Kuznetsov-applikatoren, venstre næsebor skal være tilsluttet, højre næsebor adderet, en lille varm peber putter på tungen og en magnet på leverområdet. Om klokken 23 om morgenen begynder udbruddet af sten.

Uheldigvis er virkeligheden, at efter en sådan frivillig udførelse vil problemerne være meget mere alvorlige end bare roligt voksende sten.

Så tilbage til stenene. Du kan aldrig vide om eksistensen af ​​sten. Du kan variere dit liv i din egen vægt, så den ene vej og den anden. Du kan tabe sig dramatisk, og derefter smide køleskabet som en umættelig nymfomanisk og derefter blive en dygtig for en god ernæring og gennemføre resultaterne (vægttab) i masserne. Man kan tale med lethed med tarmens korrekte funktion og virkelig opleve livets glæde. Og kun mindre episoder i livet, mere præcist i mavetarmkanalen, minder dig om, at noget er forkert og derved danner en ond cirkel fra sekvensen af ​​alle de ovennævnte handlinger.

Galdeblæren er ganske tålmodig, men. hvis det gør det, synes det ikke nogen.

Og hvis stenene går langs galdevejen og bugspytkirtelkanalerne blokeres, er det kun for at bede, at ambulancen vil levere til hospitalet på det tidspunkt, og kirurgen får en anstændig.

Og her skræmmer jeg ikke, det er bare en kendsgerning, og jeg skal klare det

Hvad er værd at vide?

1. Biliær dyskinesi og gallesten er ikke det samme, men en ting kan føre til en anden.

2. Når sten i galdeblæren under alle omstændigheder kan du ikke bruge koleretiske lægemidler. Disse omfatter allohol, koleretiske ladninger, ascorbinsyre og især bouillon hofter.

Eksterne tegn på galdestasis

Eksterne tegn på stagnation af gald, fanget af antikvitetslægerne, er stadig rigtige. Jordens hud, usund hud, øjne gullige øjne og smerter i den rigtige hypokondrium er symptomer på alvorlige problemer med galdeblæren. I en eller anden form opstår der problemer med galdestrømmen hos mange moderne mennesker. Deres behandling under ledelse af en læge opstår hurtigt nok, hvis galdestasis detekteres til tiden.

Symptomer på galdestasis

  • kvalme og opkastning
  • halsbrand;
  • bitterhed i munden;
  • tab af appetit
  • bøjning "råt æg";
  • forstyrrede afføring (forstoppelse eller diarré);
  • lys afføring
  • mørk farve af urin.

Andre manifestationer af galstasis

Også blandt de almindelige tegn på stagnation af galde i kroppen er kronisk træthed, døsighed og sløvhed. Manglende galde eller overskud i mave og tarme overtræder absorptionen af ​​vitaminer, så konsekvenserne af beriberi og øget knoglesvaghed (osteoporose) er synlige.

Af smertesyndromets art kan der drages konklusioner om, hvordan nøjagtigheden af ​​biliets bevægelighed er svækket. Ikke udtalt, men konstant smerte på højre under ribbenene er karakteristisk for hypomotorisk dyskinesi. Om spasmer ved udgangen af ​​galdeblæren og den konstante tone i hans muskler, siger paroxysmal akut smerte i højre side, som forsvinder efter at have taget antispasmodik.

Hvornår skal immortelle anvendes?

Tabletter anvendes til behandling af kolecystit i remission med galde dyskinesi. Immortelle præparater stimulerer fordøjelseskanalen, lindre spasmer af glatte muskler. I inflammatoriske sygdomme i galdeblæren lindrer de den inflammatoriske proces godt, bidrager til den normale udskillelse af galde, øger dets sekretion, sænker indholdet af bilirubin i blodet. Men ved langvarig brug kan der opstå galde stasis på grund af en stigning i viskositeten. Immortelle lægemidler forbedrer fordøjelsen ved at stimulere bugspytkirtlen, forbedre mikrocirkulationen i fordøjelseskanalen. Anvende midler fra immortelle med postcholecystectomy syndrom, cholecystitis, hepatocholecystitis, hepatitis, cholangitis. Immortelle godt lindrer kvalme. Med kolitis lindrer immortellebrønden inflammation og spasme, med gastrit med lav surhedsgrad forbedrer fordøjelsen og patientens tilstand, lindrer betændelse, stimulerer udskillelsen af ​​mavesaft. Når forstoppelse hjælper med god stimulering af peristaltik og forbedrer produktionen af ​​galde. Immortelle ordineres i den komplekse behandling af diabetes og fedme.

Med andre ord har immortelle en koleretisk virkning. Det skal huskes.

Kemisk sammensætning af sandy immortelle

Flavonoidindhold på mindst 6%: salipurposid, naringenin, apigenin, kaempferol og deres glycosider, bitter og tanniner, triterpensaponiner, scopoletin, sitosterol, æterisk olie (0,05%), organiske syrer, carotenoider, polysaccharider (3,5- 5,5%), K-vitamin, ascorbinsyre, salte af kalium, calcium, jern og mangan, nogle tanniner, organiske syrer.

Kontraindikationer

Stoffer der er i immortelle har lav toksicitet. Men hvis du bruger infusioner i lang tid, kan det danne stagnation i leveren. Forholdsregler bør træffes på grundlag af immortelle mennesker, der lider af hypertension og gallsten sygdom. Du kan heller ikke tage denne plante til småbørn, gravide og mennesker med høj surhedsgrad. Med den rette brug af denne helbredende urt kan mange sygdomme behandles effektivt.

1. Det er under ingen omstændigheder kan ikke tages konstant! Kun efter kurser, hvorefter en pause er påkrævet.

2. Er det muligt at bruge det med sten i galdeblæren?

Her er det nødvendigt at klarlægge virkningsmekanismen for blomster af immortelle som et koleretisk middel.

Der er koleretic, som øger motiliteten i tarm og galdeblære, disse omfatter de ovennævnte stoffer. Og alligevel sker muskelkontraktion med hvert måltid. Der er stoffer, der ændrer galdens viskositet på grund af kemiske reaktioner. De immortelle blomster henvises til den anden type. Derfor kan immortelle som en ekstra terapi i opløsning af sten anvendes, men her skal du kende og forstå alle funktionerne i denne teknik.

Du kan brygge efter instruktionerne fra producenten.

Ca. 10 g (4 spsk) immortelle sandblomster anbragt i en emalje skål, hæld 200 ml (1 kop) varmt kogt vand, dække med låg, opvarmet i kogende vandbad med hyppig omrøring i 30 minutter, afkølet ved stuetemperatur i 10 minutter, filter, det resterende råmateriale trykkes. Volumenet af den resulterende bouillon bringes til 200 ml med kogt vand.

og anbring et halvt glas i 15 minutter før du spiser, men det er i tilfælde af galde dyskinesi.

Ved JCB bør den kun bruges ved sengetid. Kødet bør være lidt varmt, i hvert fald ikke varmt. I dette tilfælde kan du tage 1 tsk. blomster og hæld 1 el. varmt vand. Vandetemperaturen er 90-85 grader (der er en temperaturindikator på kedlen, hvis ikke, så 10 minutter efter kogende vand).

Mange bitter urter bruges ofte som anthelmintic. Jeg tror, ​​immortelle, du bør ikke bruge til disse formål, men jeg har en "kendt" bedstemor, der i alle sygdomme blamer ormene og anbefaler anthelmintiske stoffer til influenza og kulde.

Farven er så gullig, som du ved hvad

Hvorfor begyndte jeg med en historie om sten?

1. Først skal du vide! Uviden om problemet betyder ikke, at det ikke er det

2. Dette er et problem for livet

3. Udseendet af sten er som en konsekvens af et skarpt vægttab, og problemet er, at mange mennesker ved det, men meget få mennesker i deres ungdom tror, ​​at det kan ske for ham.

4. Dette problem kommer primært fra barndommen, nemlig på grund af inkulcation af forkerte spisevaner, måske, på grund af de komplekser, der er lettere at implantere. end at slippe af med dem.

Jeg falder ind i risikogruppen på mange måder: Jeg er en moder, jeg har et højt niveau af kolesterol i blodet. Og der var udbrud af cholecystit efter graviditet. Det værste er, når smertefulde angreb begynder med barnet i hendes arme, og ingen er nær. En anden opdaget vridning i galdeblæren.

Kort sagt, det er ikke overraskende, at JCR overtog mig i en ung alder. Og årsagen er banal - ukorrekt spiseadfærd. Når jeg gik i vægt forsøgte jeg at tvinge hans udledning.

Hvad giver mig modtagelse af immortelle blomster?

  1. Jeg har ikke flere bouts af cholecystitis (i mere end 1,5 år). Selve lægemidlet har antiinflammatoriske egenskaber. Normalt er der i tilfælde af angreb, antispasmodik, ikke-hormonelle antiinflammatoriske lægemidler og antibiotika ordineret i tilfælde af bakteriel cholecystitis. Yderligere midler til lindring af smerte under et angreb giver ikke mening at tage.
  2. Jeg vågner om morgenen uden tung mave
  3. Tarmsystemet virker som et ur, især om morgenen.

Kan det fungere som en primær terapi til JCB?

Nej, og igen nej. Kun i kombination med ursodeoxycholsyrepræparater. Hvis de skal tages inden seks måneder, kan infusionen af ​​immortelle kun kurser i 30 dage med pauser på op til 1-2 måneder. Igen, kost og sport giver dig mulighed for ikke at opleve ubehag i lang tid.

Om kosten skal siges separat (faktisk er dette et emne for en separat anmeldelse)

Derfor skitserer jeg de grundlæggende principper

1. Vand gør galle mindre viskos.

2. Bryd mad i portioner eller brug 5 gange uden overspisning.

3. Fødevarer bør være nærende og afbalanceret.

4. Alkohol kategorisk "nej"

5. Fødevarer oftere i form af kartoffelmos.

6. Fortynd alt juice med vand.

Særlige tilfælde, når det er nødvendigt at anvende immortelle afkogning

For eksempel, når et langt stillesiddende arbejde udføres for at forhindre stagnation af galde

Kan jeg tabe med JCB?

- Ja, og endda nødvendigt, men ikke dramatisk, at tabe 1 kg om ugen. Der skal være perioder med vægtstabilisering.

Den vigtigste anbefaling er at spille sport regelmæssigt og konsekvent.

Og effekten på huden

Jeg så mange anmeldelser om muligheden for at anvende en afkogning af immortelle blomster til huden. Sandt nok er handlingsmekanismen ikke helt klar. Bemærk dets anti-inflammatoriske virkning.

På bekostning af dette kan jeg ikke sige noget, men jeg lærte om infusion af immortelle fra en ven, der lider af eksem, og det er han der hjælper hende til at tørre gråtende sår på hænderne.

Efter vask med denne infusion bliver ansigtets hud indsnævret, men jeg kunne godt lide hendes tilstand.

Sammenfatning

1. Når jeg ser, at piger med en god figur anbefaler visse kostvaner med resultatet af at tabe op til 3-5 kg ​​om ugen for at se godt ud og ikke forstå konsekvenserne, mine hænder kløe at skrive til moderatorer med en anmodning om at blokere disse anmeldelser på grund af deres skade, mere præcist, endog fare. For øjeblikket holder jeg tilbage, fordi jeg ser, at mange mennesker reagerer fornuftigt på sådanne anmeldelser.

2. Som et koleret middel med mild virkning viste immortelle blomster sig rigtig godt, så jeg kan anbefale dem. Og det gælder også for galde dyskinesi og gallesten.

Prisen på problemet er omkring 100 rubler, men det er ikke altid muligt at få det og ikke på alle apoteker.

3. Det er nødvendigt at tage hensyn til kontraindikationer, varigheden af ​​optagelse er ikke tilladt

4. Det bør ikke betragtes som det vigtigste middel til at behandle problemer i leveren, kun for at lindre symptomerne.

5. Velegnet til vask og behandling af hudsygdomme. På grund af den store mængde tanniner tørrer huden.

Generelt anbefaler jeg

Tak for din opmærksomhed og alt det gode humør.

  • Forrige Artikel

    Elastase i afføring: enzymets værdi, diagnose og fortolkning af forskningsresultater

Lignende Artikler Om Pancreatitis

Hvad præcis størrelsen af ​​bugspytkirtlen siger om normen?

Moderne fødevarer indeholder mange skadelige tilsætningsstoffer af kemisk oprindelse, som beskadiger bugspytkirtlen. Alkoholmisbrug, overspisning, helminthic invasioner - alle disse faktorer fører til, at kroppen ændrer sin struktur og størrelse.

Hjemlig monastisk te - sammensætning og hemmeligheder til at lave urte drikke

I dag vil jeg dele en opskrift til en hjemmelavet tesamling kaldet Monastic Tea.Det bruges som en generel tonic i perioden efter sygdom, for at opretholde kroppen og tab af styrke.

Bukspyttkjertel: dårlig ånde og tørhed, smag, bitterhed, sur med pancreatitis

Fyldning af patientens historie om en diagnose af kronisk eller akut pancreatitis, lægen beskriver det kliniske billede, ofte bemærker sådanne almindelige symptomer som tørhed, bitterhed og ubehagelig lugt fra munden.